Fredrik Härén

  • Från informationssamhälle till innovationssamhälle
  • Affärskreativitet
  • Du är mindre kreativ än du tror

Fredrik Härén brinner för att hjälpa personer och organisationer att bli mer kreativa. Med tusentals framgångsrika uppdrag bakom sig är han idag en internationellt eftertraktad föreläsare på ämnet kreativitet.

Han har skrivit 6 böcker. ”Idébok” och ”Idébok 2″ är kombinerade böcker och anteckningsböcker vars syfte är att väcka kreativiteten. Idébok har sålt i mer än 150 000 exemplar i Sverige och översatts till flera språk.

Fredrik bor i Singapore men besöker ofta Sverige och bor då oftast på en egen ö i Stockholms skärgård.

Fredrik föreläser om:

Från informationssamhälle till innovationssamhälle
Välkommen till innovationssamhället!
Seminariet handlar om 2000-talets viktigaste råvara: idéer. Talet tar upp saker som:

- Från industrisamhälle - via informationssamhället - till innovationssamhället
- Värdeökningen inom immateriella rättigheter och värdet av att skydda idéer.
- Externkapitalet - hur uppmuntrar man omvärlden att ge ifrån sig sina bästa idéer

Denna föreläsning är en utveckling av föreläsningen ovan och sätter in kreativitet och förmågan att tänka annorlunda i ett större perspektiv.

Affärskreativitet
En föreläsning om vikten och värdet av att få nya idéer. Ett inspirerande och entusiasmerande föredrag som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Föreläsningen innehåller många roliga exempel och vi interagerar ofta med publiken. Syftet med föreläsningen är att åhörarna ska förstå hur värdefullt det är att tänka i nya banor och hur svårt vi har att göra det.

Du är mindre kreativ än du tror
Du är mindre kreativ än du tror - men mer kreativ än du anar Idéer är ingenting man “får” - kreativitet är en värdefull egenskap som ständigt måste underhållas.
Den första delen av denna föreläsning är en irriterande och provocerande kalldusch för många, medan den andra delen av föreläsningen är en inspirerande nedförsbacke full av nyttiga övningar och exempel.

Fredrik som talare:

Som talare är Fredrik Härén internationellt erkänd som en fantastisk inspiratör som vågar utmana och provocera. Han lever sitt budskap och når verkligen fram till sin publik.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search