David Lega

  • Positivt tänkande
  • Våga bli bättre – strunta i att vara bäst
  • Att tänja på sina egna gränser

Det största felet många gör är att de jämför sig själv med alla andra istället för att titta på sina egna förutsättningar och den faktiska utveckling man har gjort, säger David Lega. Mål har alltid varit oerhört viktigt för David Lega. Det viktigaste har aldrig varit medaljer eller att bli bäst i världen, för David har det viktigaste varit att bli bättre än tidigare. David avslutade sin mycket framgångsrika karriär som simmare efter Paralympics i Sydney år 2000. Idag är han en av landets mest efterfrågade föreläsare.

David föreläser om:

Davids föreläsningar har olika inriktning beroende på vilka som lyssnar. Grundtanken i alla föreläsningar är dock att alla människor kan utvecklas längre än vad de tror är möjligt, utefter sina egna förutsättningar. Exempel på ämnen är:

- Positivt tänkande
- Våga bli bättre – strunta i att vara bäst
- Att tänja på sina egna gränser

David som talare:

David har en unik framtoning som talare. Inspiration blandat med glädje och humor i en ständig dialog med publiken, gör att ingen lämnar ett föredrag med David oberörd.

Sagt om Föreläsaren David Lega:

”En talare av världsklass”, ”Skicklig på alla områden och spelar på alla strängar”, ”Lega har en enastående förmåga att skapa kontakt med sin publik”, ”Vi kunde ha lyssnat dubbelt så länge”

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search