Claes Hellgren

  • Att bygga starka lag
  • Välkommen till ditt nya liv
  • Kost – vilka val vill du göra?

I varje organisation som inte bara vill överleva utan också vill bestämma färdväg och riktning blir lagarbetet alltmer avgörande. Hur skapar man den dynamik som får organisationen att inte bara följa utvecklingen utan att leda den? Hur slår man an tonen som får alla att spela i samma tonart? Hur får man varje enskild enhet att växa, överträffa sig själv och därmed sporra alla andra? Jo, genom en kombination av teammedlemmar i optimal fysisk och psykisk balans och en lagledare som förstår hur man skapar detta! Tidigare har man kunnat lära sig om någon av dessa bägge aspekter som enskilda företeelser men aldrig tidigare har det presenterats som en oumbärlig helhet.

Claes Hellgren är en av Sveriges främsta handbollsprofiler genom tiderna och utsedd till världens främste handbollsmålvakt i mitten på 80-talet. Lärarbakgrund och mycket goda resultat som handbollstränare gjorde honom till OS-coach för USA:s handbollslag till Atlantaspelen. Claes är en mycket uppskattad talare, han har en fantastisk kunskap hur man bygger ett lag och hur kreativiteten tas tillvara och utvecklar individen. Han bygger gemensamma mål och normer där utgångspunkten är en skara begåvade individualister.Claes föreläser om:

Baserat på sina tunga erfarenheter från lagidrott på elitnivå både som spelare och tränare föreläser Claes om hur vi bygger starka högpresterande lag och ger oss en helhetsförståelse för vad som krävs för att nå framgång.

Ämnen som berörs i Claes föreläsningar är:

- Teambuilding
- Visioner
- Stress
- Mental träning
- Normer
- Affärsidéer - spelidé
- Motivation
- Kost
- Coaching
- Ledarskap

Claes som talare:

Claes är en engagerande och inspirerande föreläsare inom teambuilding, kommunikation, attityd och friskvård. Det är sällan man ser en talare brinna som Claes gör. Han har ett förflutet som världsledande handbollsmålvakt och har skrivit boken “Kom inte och säg att du är gammal” där han ger helhetslösningar för dig som individ.

Han talar bland annat om hur du ska göra för att må bra och lär dig undanröja hinder för att nå mätbara resultat. Föredraget är fyllt av verktyg kring idéer, mål, belöningssystem, hjärnan, hjärtat, energi, vårt hälsoapotek, socker, immunförsvaret, relationer, hormoner samt hur man hanterar stress och kreativitet

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search