Björn Strid

  • Bald, fat and lazy
  • Fältsäljaren
  • KAM - Key Account Manager

Framgångsrik försäljning kräver rätt mental inställning, tidsplanering, effektivitet och relationer. Björn Strid har en fantastiskt framgångsrik karriär inom försäljning bakom sig, med mängder av rekord och dubbelt så höga marginaler i jämförelse med sina kollegor. Björn inledde sin karriär med att slå alla försäljningsrekord på Hemglass. Efter femton framgångsrika år som kundansvarig säljare för flera bolag i logistikbranschen, har han samlat ihop sina bästa recept för framgångsrik försäljning i ett antal föreläsningar.

Björn föreläser om:

Bald, fat and lazy
Björn Strid berättar om hur säljare ska hantera sitt livspussel för att mäkta med att leverera långsiktigt. Björn pratar om att skapa drivkraft och om vad som ger motivation.
Föreläsningen handlar främst om den attityd säljare har till sin egen roll och till sina säljansträngningar. Björn Strid lär oss att om hemmet och jobbet skapar positiv energi är det lättare att prestera som försäljare. Föredraget är lika mycket lärdom om hur aktiv handling skapar ökad försäljning som visdomsord kring hur säljchefer ska hantera sin personal.

Fältsäljaren
Björn berättar för oss hur vi blir bättre fältsäljare. Björn Strid är klarsynt och tydlig när han berättar att en fältsäljare gör inga affärer inne på kontoret utan ska vara ute på fältet. Vi får höra om att en bra säljare gör fyra besök innan lunch och befinner sig på säljmöte ute hos kund kl. 07.00. Björn Strid berättar vad som krävs för att bli en riktigt framgångsrik fältsäljare. Föreläsningen passar alla säljare och är lämplig som kick-off. Om du inte känner att fältsäljare är världens bästa jobb så är detta en föreläsning för dig.

KAM - Key Account Manager
Hur arbetar de största bolagen med sina Key Account Managers? Björn Strid berättar om hur dessa bolag verkar för att nå sina mål och passar på att utbilda oss på olika begrepp som Internal stakeholders.
Detta är berättelsen om när 3 KAM ökade omsättningen med 500 procent på tre år. Björn Strid delar med sig av erfarenheter om att sätta upp extrema säljmål och om de strategier som krävs för att lyckas.

Björn som talare:

Som talare vet Björn att hans budskap om hur vi skapar framgång bäst tas emot när det leks in med humor och glädje. Föreläsningarna är därför kryddade med massor av roliga exempel från Björns egen karriär och från hur andra organisationer jobbar med försäljning. En styrka hos Björn är att han verkligen vet vad han pratar om. Ta chansen att lyssna till en av Sveriges vassaste säljare när han nu ger er sina bästa tips för att kraftigt förbättra er försäljning!

Sagt om Björn:
”Det är inte ofta någon imponerar på mig, men Björn Strid och hans föreläsningar gör det”

”Den första känslan man får efter Björns föreläsning är att man vill ha mer. Det verkar inte finnas något stopp i hans kunskaper”

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search