Bert Karlsson

  • Mitt liv som Bert
  • Entreprenören Bert Karlsson - Vägen till framgång

Bert föreläser om:

Mitt liv som Bert / Entreprenören Bert Karlsson - Vägen till framgång

Under sina år som framgångsrik skivbolagsdirektör var Bert Karlsson med om att skapa ett stycke svensk musikhistoria under en epok som aldrig kommer att upprepas. Bert har dessutom haft flera andra karriärer, varav en del kanske inte var så väl valda eftersom han aldrig fjäskat för någon. Ibland har detta nämligen haft ett högt pris. Hans satsning på politiken kostade honom till exempel 200 miljoner kronor, så visst har det svidit. Det handlade inte bara om pengar, men på köpet fick Bert många erfarenheter och kan nu berätta hur det verkligen är bakom riksdagens kulisser.

Bert är en sann entreprenör. Han har startat massor med företag. Allt har inte lyckats, men oavsett hur satsningarna gått har de givit många erfarenheter och dem delar Bert med sig av under sina föreläsningar. Förhoppningen är att inspirera andra till att satsa, för det är uppfinnarna och entreprenörerna som är Sveriges framtid!

Bert som talare:

Att lyssna till Bert Karlsson är fascinerande. Bert är Bert och skäms inte för att säga sin åsikt. Bert har en åsikt om det mesta och alla har en åsikt om Bert. Lyssna till en kul och intressant föreläsning med en av Sveriges mest kända entreprenörer.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search