Steffo Törnquist

  • Njut - En föreläsning om små saker som gör livet stort

Steffo skriver i sin bok ”Njut – en bok om små saker som gör livet stort”;

”Livet är för kort för att slarvas bort, för kort för att bara äta gott på fredagar, bara älska på lördagar, röka illa rullade cigarrer och att underlåta att ”bollifiera” popcornen framför westernfilmen…”
”Vi slösar med ögonblicken, vi skjuter upp kärlek, upplevelse och njutning – vi kalkylerar med en evighet som inte finns. Här en annan kunskap; Varje insikt förändrar varje upplevelse”. Det är just detta Steffos bok och föreläsning skapar. Steffo ger insikter om det viktiga i livet och fördjupar kunskapen om dessa glädjeämnen. När du vet mer om t.ex. whiskey eller choklad så förändrar det din upplevelse av fenomenet.

Steffo föreläser om:

Steffo föreläser nu om livets njutningar, som whiskey, Pommac, cognac, cigarrer, popcorn, choklad, ost, portvin, poker och Cheval. Steffo ger insikter om det viktiga i livet och fördjupar kunskapen om dessa glädjeämnen. När du vet mer om whiskey eller choklad förändrar det din upplevelse. Föreläsningen ger livsglädje och inspiration; tänk vad gott livet kan smaka om man ger det en chans!

Steffos föreläsning innebär även provsmakning av utvalda råvaror. Man kan välja en ”alltallrik”, ett urval av god mat och dryck. Antingen talar Steffo samtidigt som provsmakningen av choklad, cigarrer, portvin etc, eller också lyssnar man enbart till berättandet. Föreläsningen ger även livsglädje och inspiration, tänk vad gott livet kan smaka om man ger det en chans! Steffos föreläsning innebär även provsmakning av råvarorna som väljs till föreläsningen. Återigen; ”Livet är för kort för att slarvas bort”

Steffo som talare:

Som talare kännetecknas Steffo av sin enorma passion för och kunskap inom sina ämnesområden. Han föreläser med självklarhet och pondus om livets njutningar. Han har alltid svar även på de mest initierade frågorna från publiken, alltid nära till skratt, och är alltid fascinerande att lyssna till.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search