Rune Rennemark

  • Konsten att överföra budskap
  • Service – fjäsk eller hantverk!
  • Motivationens hemligheter

Rune talar om saker som vi ibland redan vet, eller som till och med kan verka självklara. Men han gör det på ett sätt så vi skrattar, skakar på huvudet eller biter oss i läppen. Men du kommer att minnas vad han har sagt. Och det är just det som är finessen enligt denne spännande person med ett budskap som berör.

Din framgång i livet avgörs av din förmåga att kommunicera, säger Rune. För 20 år sedan var han själv dödsförskräckt inför tanken på att hålla ett tal. Idag är han en av landets mest efterfrågade talare.
Rune har föreläst och tränat tusentals personer i konsten att överföra budskap. Ledare, säljare och medarbetare på alla nivåer har blivit hjälpta till framgång av Rune. Rune anlitas flitigt vid, kick-offer, och kundevenemang. Temat kan handla om service, motivation, säljpsykologi eller kommunikation. Kryddat med kul bilder och festliga exempel från livet. Dina kunder eller medarbetare får en hel del att skratta åt och ett och annat att tala om över smörgåsen och ölen.

Rune föreläser om:

Allt Rune föreläser om handlar om kommunikation på något sätt. Kommunikation mellan chef och medarbetare, kommunikation mellan företag och marknaden, kommunikation mellan säljare och kund, kommunikation mellan kvinnor och män samt kommunikation med dig själv. Ämnena kan t.ex vara:

- Konsten att överföra budskap
- Service – fjäsk eller hantverk!
- Motivationens hemligheter

Rune som talare:

Rune Rennemark har blivit känd för att han är en lysande estradör med ett budskap som berör och manar till eftertanke." Det är utbildning underhållning och inspiration i en bra mix. Allt anpassat utifrån kundens specifika önskemål.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search