Renata Chlumska

  • Motivation
  • Inspiration

Renata var första svenskan att bestiga Mount Everest (1998). År 2006 paddlade och cyklade hon runt USAs gräns. Renata tar oss med på fantastiska äventyr från hela världen. Det handlar inte om att vara en supermänniska, det handlar om den inställning du har och om att våga satsa tillräckligt mycket för att nå dina mål för att uppfylla dina drömmar. Det finns inga genvägar, gränsen mellan att lyckas eller misslyckas är tunn. Renata betonar att framgång kräver hårt arbete, engagemang och beslutsamhet.

Renata föreläser om:

Genom Renatas äventyr och expeditioner får ni följa med på fantastiska resor, från bestigningen av världens högsta berg till den strapatsrika paddlingen runt USA:s kust. Men det handlar inte om att vara en supermänniska, utan om vilken inställning man har, om att våga satsa och vilja tillräckligt mycket för att nå sina mål och uppfylla sina drömmar. Men det finns inga genvägar, gränsen mellan att lyckas eller misslyckas är tunn. Framgång kräver mycket hårt arbete, engagemang och beslutsamhet. Renata är mycket uppskattad som föreläsare. Hon är alltid mycket inspirerande att lyssna till och anpassar alltid sitt föredrag utifrån vad den aktuella kunden vill ha ut av hennes föreläsning.

Renata som talare:

Så här beskriver några kunder Renata som talare:
”Vilken kväll! På ett otroligt målande och inlevelsefullt sätt berättar Renata om sina äventyr. Och genom de underbara bilderna och den lysande berättarkonsten känner vi oss alla som bergsbestigare. Kvällen var en riktig höjdare – i dubbel bemärkelse.”

"Fantastiskt , vilken tjej! Ett perfekt och proffsigt genomförande. Mycket intressant och man blir själv pigg och alert av hennes energi."

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search