PG Wettsjö

  • Ha kul på jobbet
  • Det är du som är företaget!
  • Ge kunden en positiv chock

Lyssna till en retoriker i världsklass som förför sin publik med osedvanlig talang. Hans föreläsningar bubblar över av genialitet, humor och kompetens. Utan tvekan en av våra bästa föreläsare inom kommunikation, försäljning och kundservice. PG måste upplevas live. Han finner kärnan i sitt budskap och har en fantastisk förmåga att beskriva och ge exempel på vad som egentligen händer, eller kan hända, vid t.ex. en kundkontakt. Hans enorma erfarenhet från affärslivet gör honom till är en stor källa till kunskap. I femton år har han utbildat och roat företag.

Hans unika egenskaper passar lika bra för en megastor kickoff som för en mindre grupp som genomgår en kortare eller längre utbildning. ”Gott humör ger gott resultat och gott resultat ger gott humör” är ett av PGs citat som speglar både honom och hans föreläsningar.

PG Wettsjö föreläser om:

Ha kul på jobbet!
Det är du som är företaget!
Ge kunden en positiv chock!

PG som talare:

Som talare är PG Wettsjö älskad av företag och organisationer runt om i detta land för sin förmåga att inspirera, roa och underhålla med intressanta och viktiga budskap.
Här följer några kommentarer från kunder som lyssnat på PG Wettsjö:

"Jag har fått möjligheten att se en del föreläsare genom åren, allt från Kjell Enhager till mindre kända namn. Detta föredrag tyckte jag dock var ett av det bästa jag sett. PG tog vara på varje sekund och överöste oss med tänkvärda alldagligheter på ett mycket roligt sätt. Jag vill också säga att PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är som klippt och skuren för att föreläsa."

"Den bästa föreläsning jag varit med om!"

"Det bästa jag någonsin hört!!!"

"Fantastiskt bra, han får gärna komma nästa år också!"

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search