Pelle Tornell

  • Bättre beslut - Nyckeln till framgång
  • Mindbusiness

Pelle Tornell har en bakgrund som företagsledare och entreprenör innan han blev beslutsforskare, föreläsare, och författare. Karriären började som assistent till Jan Stenbeck och ledde sedan vidare till grundandet av flera egna företag varav ett också börsnoterades. Han är också författare till boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut – ”Bestäm Dig”. Pelle Tornell är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare.

Pelle föreläser om:

BÄTTRE BESLUT - NYCKELN TILL FRAMGÅNG

Beslutsfattande är antagligen den faktor som har störst påverkan på ett företags eller organisations framgång. Att fatta beslut är så grundläggande att många företag har tagit det för givet eller ännu inte insett att det är en kompetens som kan analyseras och utvecklas.

De senaste åren har forskningen gjort stora framsteg i att förklara hur vi människor egentligen fattar beslut och vilka faktorer som leder till felbeslut. De företag som tagit till sig de nya rönen har kunnat visa tydligt förbättrade resultat och lönsamhet.

Pelle Tornell kan som ingen annan förklara faktorerna som utmärker framgångsrikt beslutsfattande. Pelle ger oss också verktygen för att fatta bättre beslut både individuellt och i grupp. Att fatta bättre beslut har blivit den nya nyckelkompetensen i en värld med oändlig tillgång på information och valmöjligheter.

MINDBUSINESS

Underhållande show för en smart och modern publik

På en lyckad konferens känner deltagarna sig inspirerade och börjar tänka i nya banor. Ibland uppnås detta genom en duktig föreläsare men det kan också ske genom en underhållare som inte bara får publiken att skratta och applådera utan även att inspireras och engageras. Pelle Tornell är den underhållaren och hans show heter Mindbusiness.

Mindbusiness passar lika bra som tankeväckare vid konferensen på dagen som underhållning vid middagen på kvällen. I showen visar Pelle hur han gör det omöjliga möjligt genom att läsa människor, påverka deras beslut och förutse deras handlingar. Kort sagt – en tankeläsare i affärslivet.

Dagens företag ställer allt högre krav på att en föreläsare skall vara underhållande och att underhållning skall väcka nya tankar. Pelle Tornell är en av de få som på ett briljant sätt lyckas med detta.

Pelle som föreläsare:

Med stark publikkontakt, smittande energi och humor bjuder Pelle Tornell på en föreläsning och show som både ger nya insikter och användbara verktyg för att fatta bättre beslut.
Exempel på kundkommentarer:

"Mindblowing!"

"Ingenting vi hyr in hädanefter kommer att kunna matcha ditt framträdande. Synd att vi inte kan boka in dig varje gång"

"10 poäng av 10 möjliga"

"En helt, helt, helt fantastisk show!"

"Helt otrolig!"

"Ett varmt tack till Dig för en fantastisk och hjärnväckande föreställning!"

"Han fångade publiken på ett sätt som jag inte finner ord på – otroligt bra!"

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search