Olof Röhlander

  • Det blir alltid som man har tänkt sig
  • Bli en vinnarskalle

Olof Röhlander är en av Sveriges mest anlitade talare. Han är en inspiratör utöver det vanliga. Viktiga budskap om att ta vara på de chanser livet erbjuder och att ta personligt ansvar för sina resultat framförs i en skön blandning av humor och allvar.

Med en bakgrund som elitidrottare har Olof lagt ner mycket tid på att studera vad som skapar motivation och drivkraft hos människor. Olofs sätt att föreläsa om dessa frågor har blivit älskat av människor runt om i detta land. Olof brinner för målsättning, inre motivation och mental träning. Han anlitas av många av de största företagen som inspiratör och talare men coachar också försäljningschefer, idrottsmän och privatpersoner till att må och fungera ännu bättre. Utan tvekan är Olof en av Sveriges främsta inspirationstalare.

Olof föreläser om:

Det blir alltid som man har tänkt sig
Bli en vinnarskalle

Olof som talare:

Olof genomför varje år fler föreläsningar än nästan alla andra talare. Det säger något om hur uppskattad han är som talare.
Kundernas kommentarer är också talande:

”Jag är en kräsen föredragsbokare – men du överträffade verkligen mina förväntningar! Träffsäkert, innerligt och med massor av humor! Eftermiddagen flög iväg…”

”Trots att vi var en väldigt blandad grupp lyckades du fånga allas uppmärksamhet på ett utmärkt sätt. Med humor blandat med allvar får du ditt budskap att nå fram till åhöraren. Du var väldigt påläst på just vårt företag, vilket gör ditt budskap extra trovärdigt. Kommentarer från åhörararna var bland annat att ”det här var den bästa föredragshållaren vi haft under alla år!”

”Tack för ett mycket bra föredrag som var både roligt och inspirerande. De två timmarna flög iväg. Dina erfarenheter och idéer om hur man på jobbet och privat på ett enkelt och bra sätt kan hantera utmaningar både mentalt och praktiskt och vända det till positiva målbilder är mycket inspirerande. Jag är övertygad om att alla vi som var med på detta föredrag fick oss en nyttig och givande tankeställare som kommer att förändra vår attityd när vi går till jobbet varje dag.”

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search