Ola Wallström

  • Att lyckas oavsett dina omständigheter
  • Konsten att ha kul och nå mål
  • Aha . . . Det är enkelt!

Ola Wallström är entreprenör, föreläsare och inspiratör och har i 15 års tid studerat vad som gör människor framgångsrika. Att motivera individer till att prestera på toppen av sin förmåga är vad Ola är bäst på, och han gör det på ett personligt och genuint sätt. Han är en inspirerande föreläsare som ger dig enkla verktyg som du kan använda direkt.

Under en till två timmar håller Ola en engagerande föreläsning som lockar till skratt och eftertanke. En föreläsning som berör och skapar handlingskraft. För alla som är intresserade av motivation, förändring och att skapa resultat så är Ola Wallström en utmärkt föreläsare.

Ola är även författare till två böcker: Aha … det är enkelt! 18 insikter som gör dig framgångsrik och Framgångslagarna – sju glömda principer som gör det lätt för dig att lyckas.

Ola föreläser om:

Att lyckas oavsett dina omständigheter
Konsten att ha kul och nå mål
Aha . . . Det är enkelt!

Ola som talare:

Så här säger några av de som valt att anlita Ola Wallström som talare:

”Ola har en fantastisk energi och förmedlar på ett rakt, kul och konkret sätt hur enkelt det egentligen är att nå nya resultat i livet. En föreläsning som måste ses.”

”Vi anlitade Ola Wallström för att hålla en inspirationsföreläsning och leda workshops om vårt regionala klimatarbete hösten 2012. Han gjorde det på ett mycket bra sätt genom att komma fullpumpad av positiv energi och få oss att fokusera på handling, handling och åter handling och det egna ansvaret för att komma framåt i det gemensamma arbetet.”

”Tack Ola för en jättebra föreläsning! Jag vet inte vad du sade eller gjorde med oss lyssnare, men något väldigt bra var det alla fall! Helt plötsligt får jag massor gjort, produktion på väg mot målet/målen, som jag dessutom planerat :). Wow! Glada hälsningar”

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 08-410 114 50
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search