Mike Florette

  • Ha kul på jobbet och få mer gjort! - om vikten av humor på arbetsplatsen!
  • Det är du som är företaget!
  • Hitta din inre motivation!

Experten Mike Florette är alltid uppdaterad med det senaste inom arbetslivsforskning. Mikes föreläsningar ger er kunskap och verktyg för att skapa förändring, förbättra motivationen och utveckla kommunikation på arbetsplatsen.

Mike tar oss med på en spännande resa in i vår egen hjärna och föreläser om memes, spegelneuroner och empati och kopplar det till modernt arbetsliv. Han vill ge kraft till förändring och utveckling av tankar, känslor och beteenden. Mike sätter fingret på vad ni behöver göra och hur ni ska göra för att skapa samarbete, få goda relationer, känna tillit och generera tillväxt genom mänskliga resurser där individen har ett stort eget ansvar.

Mike föreläser om:

Ha kul på jobbet och få mer gjort! - om vikten av humor på arbetsplatsen!
Det är du som är företaget!
Hitta din inre motivation!

Mike som talare:

Mike vet att människor bäst tar till sig kunskap och inspiration när de har roligt. Humor och skratt är därför alltid viktiga ingredienser i Mikes föreläsningar.
Med en bakgrund inom stå-upp komiken blir Mikes föreläsningar mycket underhållande och publiken känner igen sig i Mikes mer eller mindre dråpliga exempel på hur det kan gå till i arbetslivet.
Resultatet blir ett mycket intressant budskap framfört på ett förträffligt underhållande sätt.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search