Michael Södermalm

  • Konsten att motivera sig själv och andra
  • Du kan mer än du tror - Det sitter i huvudet!
  • Att vända motgång till framgång

Michael Södermalm är en av landets främsta och mest uppskattade föreläsare, utbildare, coach och inspiratör. Han är idag expert på mental träning och driver ett av landets mest framgångsrika företag inom mental träning, ledarskap och personlig utveckling. Med sin långa erfarenhet vet Michael vilken enorm styrka och potential som finns inom var och en av oss. Många människor har en förmåga att tänka både negativt och fel och därav minska tron på sig själv och på det man kan uppnå. Därför är det viktigt att bli mer medveten om hur man kan träna mentalt och utvecklas som person.

Michael har utbildat och utvecklat hundra tusentals människor både i Sverige och utomlands samt utbildat över 400 företag och organisationer via inspirerande föreläsningar, utbildningar och individuell coaching. Dessutom har Michael hjälpt många av Sveriges stora idrottsstjärnor och landslag att förbereda och stärka sig mentalt inför stora mästerskap som EM, VM och OS.

Michael föreläser om:

Konsten att skapa vinnande team & attityder
Du kan mer än du tror - det sitter i huvudet!
Att vända motgång till framgång

Mikael som talare:

Med sin kompetens, livserfarenhet, pedagogik samt blandning av humor och allvar, trollbinder han sin publik vart han än kommer! Som föreläsare är Michael oerhört inspirerande. Han är utan tvekan en av Sveriges främsta inspiratörer! Exempel på kundkommentarer är:

"Du lyste som den stjärna du är och levererade ditt budskap “Du kan mer än du tror” med ett djup, närvaro och ett innehåll som jag aldrig tidigare upplevt! Tusen tack, jag blev verkligen berörd!"

"Jag har lyssnat på många genom åren i din bransch och jag vill bara säga grattis Michael, du är föreläsarnas egen Zlatan! Världsklass igen!"

"Min personal är lyriska och du har hjälpt oss alla att få tillbaka vår motivation och arbetsglädje! Nu ser vi framåt igen med nya krafter! Hur det gick till känns bara magiskt och svårt att förklara! Det bara hände! Tusen tack ifrån oss alla!”

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search