Mattias Ribbing

  • Tankeväckaren - en annorlunda inspirationsföreläsning
  • Så får du ett Mästarminne!

Möt Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästare i minne, i en oförglömlig föreläsning. Trött på att glömma bort saker började Mattias att aktivt träna sitt minne. 10 månader senare vann han sitt första SM i minne. Han kommer ihåg saker som de flesta upplever som omöjliga. Ett av hans svenska rekord är att på 30 minuter lära sig ordningen på 540 slumpmässiga siffror.

Rekorden är spektakulära, men den stora nyttan med ett bra minne finner vi i vardagen och på jobbet, Nu lär Mattias dig att kraftigt förbättra ditt minne.

Mattias föreläser om:

Tankeväckaren - En annorlunda inspirationsföreläsning

Mattias Ribbing är den kreative entreprenören och författaren som vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer. Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags. Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i följd. Mattias var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”.

Faller du lätt tillbaka i gamla mönster? Har du svårt att hitta glöden när det går trögt? Händer det att du ger upp innan du nått din dröm? Förbered dig på ett mentalt vitamintillskott när Mattias Ribbing tar dig med på ett spännande och underhållande äventyr in i din egen hjärna. Nya tankar kommer garanterat att väckas om hur Du ska bli den allra bästa versionen av dig själv.

Från föreläsningen får du med dig unika verktyg som hjälper dig att prestera bättre i din arbetsvardag. Framtagna för att ge konkreta resultat både på kort och lång sikt är de samtidigt väldigt enkla att använda.

Du lär dig bland annat:
- Att alltid hålla 10 viktiga saker i huvudet, utan ansträngning eller osäkerhet.
- Hur du omvandlar stress till förbättrad koncentrationsförmåga.
- Att orka prestera på topp under långa arbetsdagar.
- Hur du får andra att ta till sig ditt budskap.
- Att få tillgång till din kreativitet just när du behöver den.
- Hur du tar in stora mängder ny information snabbt och effektivt.

Så fort du begränsar din fantasi sätter du hinder i din verklighet. Hjärnan är platsen där hela ditt liv avgörs. Små förändringar i våra tankar kan leda till stora förändringar i världen omkring oss. Här lär du dig steg-för-steg ett nytt och roligt sätt att samarbeta med din hjärna för att kunna leverera på en helt ny nivå.

Så får Du ett mästarminne!

Möt Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästare i minne, i en oförglömlig föreläsning. Han är officiellt utsedd till internationell stormästare i minne och hyllad som både utbildare och författare. I den här föreläsningen bjuder han på sina bästa verktyg för att Du ska minnas viktiga presentationer, nya affärskontakter, vad folk har sagt och hur du gör för att snabbt ta in stora mängder ny kunskap.

På ett intressant och underhållande sätt visar Mattias att ett mästarminne är en förmåga som alla kan träna upp. I vår informationsintensiva vardag är ett vässat minne en stor konkurrensfördel som också visar sig i försäljningssiffrorna, oavsett vilken bransch du verkar i. Var redo att blicka in i en helt ny värld av möjligheter, där minnet inte längre är ett problem, utan något du effektivt kan bemästra.
I föreläsningen MindFlow tar Mattias med åhörarna på en resa in i hjärnans fantastiska värld. Innehållet i denna föreläsning är så banbrytande att det kommer att förändra din syn på kunskap för alltid. På ett intressant och underhållande sätt visar Mattias att ett mästarminne är en förmåga som alla kan öva upp.

Här visar han precis hur det går till och åhörarna får även med sig flera praktiska verktyg hem att använda direkt i sin egen vardag. Dessutom bjuds det på en exklusiv demonstration av ett äkta mästarminne.

Mattias Ribbing som talare:

På scenen har Mattias gjort sig känd för att bjuda på det där lilla extra genom att kombinera knivskarp pedagogik och en lättsamt underhållande stil. Så här säger kunderna:

"Mattias Ribbing gav en väldigt annorlunda föreläsning som var otroligt tankeväckande. Han bjöd in till en ny värld som först kändes helt abstrakt för att sedan övergå till både rimlig och greppbar. Jag har aldrig tidigare blivit så nyfiken på att prova något nytt. Att hans långsiktiga mål dessutom är att förändra pedagogiken inom skolan gör det hela än mer intressant."

"Mattias Ribbing är en verklig estradör och mycket underhållande föreläsare. Han delade frikostigt med sig av sin fantastiska förmåga i minnets konst och gav flera konkreta tips på hur vi andra kan göra för att också träna upp oss i att minnas bättre. Den här föreläsningen kommer jag att bära med mig länge. Den var inte bara medryckande och fartfylld i stunden. Den gav mig även något på djupet, en förståelse för hur vår hjärna fungerar. Jag fick med mig känslan av att om vi bara vill så är vår förmåga näst intill gränslös men det gäller att hålla fokus och göra en sak i taget. Tack för det Mattias!"

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search