Magnus Hedberg

  • Effektiv försäljning
  • Kundservice
  • Motivation

Magnus är utan tvekan den nya tidens föreläsare. Han blandar innovativa kunskaper på ett målinriktat och gränsöverskridande sätt. Han har gedigen erfarenhet både från tjänsteförsäljning och ren produktförsäljning och har arbetat med allt från personlig försäljning till diverse ledande befattningar.

Magnus är målinriktad och kräver resultat både av sig själv och sin omgivning. Hans motto är att ambition, beslutsamhet och hårt arbete skapar resultat. Magnus entusiasm och vägvinnande sätt gör honom till en mycket populär och eftertraktad föreläsare som bemästrar konsten att trollbinda sina åhörare. Med sin avväpnande humor och enorma bank av beskrivande exempel och anekdoter från verkligheten, får han kunskaperna att fastna i åhörarnas medvetande.

Magnus är en talare med gedigen erfarenhet från såväl produkt- och tjänsteförsäljning som rent kundservicearbete och har dessutom arbetat i ett flertal ledande befattningar i vitt skilda branscher. Magnus har även erfarenhet som programledare för TV3:s program ”Lyxfällan”.

Magnus föreläser om:

Effektiv försäljning
Kundservice
Motivation

Magnus som talare:

Magnus skönt förlösande föreläsningsstil med smittande entusiasm och total närvaro i situationen gör honom till en mycket populär och eftertraktad föreläsare som bemästrar konsten att trollbinda sina åhörare. Hans föreläsningar passar såväl för en liten grupp som för en större publik.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search