Kelly Odell

  • Kelly Odell

Kelly Odell – föreläsare & utbildare

Prästen som blev affärsman! Kelly, utbildad både som präst och ekonom, kom till Sverige för 30 år sedan och gjorde en imponerande karriär som bland annat chef för Telia Mobile, Sverigechef för Whirlpool Corporation och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar.

Idag är Kelly en av Sveriges mest anlitade föreläsare och utbildare inom ledarskap, arbetsglädje och förändring. Kelly är en återkommande föreläsare och utbildare på industri och tjänsteföretag, myndigheter, kommuner, sjukvård och högskolor över hela landet bla. Volvo, Regeringskansliet, SKF, H&M, LKAB, DHL, Swedbank, Handelsbanken, SEB mfl. Hans gedigna erfarenhet och skarpa insikter i kombination med mycket humor och en härlig ödmjuk framtoning gör hans föreläsningar lika underhållande som de är tankeväckande.

Kelly som föreläsare:

Kellys föreläsningar är späckade med historier från verklighet och han har kallats metaforens mästare av en uppdragsgivare för hans förmåga att använda praktiska vardagsexempel för att förtydliga komplexa sammanhang. Allt detta levererar Kelly med stor självdistans och rikligt med humor.

Kellys föreläsningar:

Förändring – från floskler till framgång – Seglar du med förändringens vind eller blåser du omkull?

Hur får du bestående förändring i verkligheten? Hur kan du höra till de som lyckas med sitt förändringsarbete? Förändring är svårt och de flesta förändringsinitiativ missar målet. I denna föreläsning lanserar Kelly – Tio Budord för Förändring,

Mänskligt Ledarskap – Kelly vänder upp och ner på många ”sanningar” och får ledarskapsteori att komma till liv med massor med exempel från hans eget arbetsliv. I denna föreläsning presenterar Kelly sina ”Tio Budord för Ledare” (som kommer att ges ut som bok i en snar framtid). Han ger både praktiska tips och inspiration om hur vanliga människor kan bli ovanligt bra ledare.

Arbetsglädje: I nöd och lust. Det är väl ingen hemlighet att många människor ser sitt arbete mer eller mindre som ett nödvändig ont. Samtidigt visar forskning att de som upplever stimulans och även glädje i sitt arbete är lyckligare som människor och väsentligt mer produktiva och kreativa i sitt arbete. I denna föreläsning förmedlar Kelly många aha-upplevelser med mycket humor och visar på konkreta åtgärder som medarbetare kan vidta för att få mer ut av sitt arbete och kanske tom mer ut av livet!

Har fått flera utmärkelser

Kelly har fått flera utmärkelser för sina föreläsningar, bl.a. som Decenniets Talare på Transfer, en ideell organisation som kostnadsfritt förmedlar föreläsare till gymnasieskolor. Han har också utsetts av Veckans Affärer som en av Sveriges mäktigaste invandrare.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search