Jonas von Essen

  • Skaffa dig ett superminne!
  • Att bli världsmästare i minne
  • Gör det omöjliga möjligt

Möt Jonas von Essen, regerande världsmästare i minne i en oförglömlig föreläsning! I en kombinerad föreläsning och show får Jonas publiken att ifrågasätta vad som är möjligt och omöjligt när han demonstrerar vad ett mästarminne är kapabelt att memorera. Föreläsningen kommer garanterat att förändra din syn på inlärning och för dig som har barn får du här nycklarna till att hjälpa dem att enklare klara sina studier. Efter föreläsningen så har du all kunskap om hur du själv kan bygga upp ett superminne.

Några av Jonas spektakulära rekord är:

- Memorerat 3841 st binära tal på 30 min
- Memorerat en kortlek på 37 sekunder
- Memorerat 2280 slumpmässiga siffror på 30 min
- Memorerat 24 kortlekar på 1 h

Det som för en vanlig människa tycks helt obegripligt och omöjligt att uppnå är i högsta grad möjligt. Bakom Jonas till synes extrema förmågor ligger ett brinnande intresse, rätt inställning och en stark vilja att lyckas. Hans stora ambition nu är att förändra synen på inlärning i den svenska skolan och hjälpa elever till att nå bättre resultat. Att som 22-åring vunnit VM i minne 2013 är en enorm bedrift. Ta tillfället att inspireras och lära dig av den bästa! Boka Jonas till er nästa konferens!

Jonas föreläser om:

Jonas föreläser om hur du skaffar dig ett superminne och beskriver sin väg till världsmästare i minne. Han showar också med sitt superminne och ger dig konkreta tips på hur du utvecklar ditt eget minne.

Jonas som talare:

Som talare är Jonas fascinerande och underhållande. Han gillar att stå på scen. Hans föreläsningar förändrar publikens syn på vad som är möjligt för den mänskliga hjärnan att återkomma. Resultatet blir en oförglömlig upplevelse i dubbel bemärkelse.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search