Johnny Sundin

  • Älska det du inte vet - ännu!
  • Framtidsplaneten - trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter
  • Johnny Sundin - inspirationsmoderator - skapar möten att minnas

Älska det du inte vet - ännu!
Framgångsrika människor vet att framtiden bara kan mötas på ett sätt – med mod, vidöppna ögon och mesta möjliga nyfikenhet! Speciellt viktigt nu när omvärlden uppdaterar sig själv snabbare än de nya mönstren hinner landa bland hjärnvindlingarna. Det handlar om att trimma sitt rörliga intellekt för att både kunna skapa och acceptera allt nytt och spännande. Inspireras och få kunskaper om hjärnan, moderna tankestrategier och reflektioner kring våra mänskliga beteenden. Och vikten av att hålla sig öppen och nyfiken i sitttänkande. Helt enkelt att lära sig älska det man inte vet – ännu!

Johnny Sundin är en av de mest energifulla och underhållande föreläsarna idag - med en unik, humoristisk och tydligt visualiserande berättarstil. Med en bakgrund inom event, media, möten, projektledning och kommunikation delar han med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsattityder och positiv förändringsvilja. ”Älska det du inte vet – ännu” är en framåtdrivande föreläsning - fylld av scenisk kreativitet, interaktiva övningar och träffsäker humor.

Framtidsplaneten - trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter –
Inga kristallkulor eller tidsmaskiner i världen kan snabbspola oss in i den spännande framtiden. Lika lite som det finns något facit om vad som kommer att hända där. Men - vi kan vara nyfikna, öppensinnade och spana efter ledtrådarna till de nya mönstren och växande trenderna. Pussla ihop en överblick och leta rimliga scenarion. Vilka blir de nya globala vanorna och närodlade livsmönstren när apparna styr, bilarna kör själv och insekter ingår i basfödan? Hur kan kreativitet och adaptivt tänkande växla ut goda beteenden och en hållbar planet bland nya innovationer, vakuumtåg och digitaliseringens alla sprudlande affärsmodeller?

Framtidsplaneten – är en inspirerande föreläsning där trendspanaren och inspiratören Johnny Sundin från Tankefabriken tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Mönsterjakt, spaningar och innovationer från det spännande gränslandet mellan framtid och nutid. Mellan analogt och virtuellt. Mellan nanoteknik och astronomiska perspektiv.

Johnny Sundin – känd för sina underhållande och interaktiva föreläsningar – bjuder på mentala upptäcktsfärder i ett personligt och unikt presentationsformat. Riktigt inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.

Johnny Sundin - inspirationsmoderator - skapar möten att minnas
Varje möte och konferens är en unik världspremiär. En specialdesignad föreställning som bara genomförs en gång. Ett direktsänt och unikt tillfälle som därför är extra viktigt att förvalta på bästa möjliga sätt. Det måste klaffa med alla programpunkter, talare, bildflöden och budskap. Samtidigt som det skall vara både klokt och inspirerande.

Johnny Sundin har gedigen erfarenhet av att bygga upp ett bra flöde - så att den röda tråden blir självklar och tydlig. Och hur man kan få växelverkande kommunikation - med intressanta och personliga intervjuer - utan att bombardera alla hjärnor med för mycket information och stirriga PowerPoint-bilder.

Redan i planeringsfasen hjälper Johnny till med både körschema, tankar och idéer kring kärnbudskapets utformning. Resultatet: Ett möte man minns - och som känns. Humor och Johnnys unika personlig touch ingår alltid. Är man extra nyfiken på vad som händer i hjärnan under förändring och vad kreativitet egentligen är, så kan Johnny integrera sin uppskattade föreläsning ”Älska det du inte vet – ännu” i programmet.

Referenser finns från både små och stora uppdrag – Jernhusen, Agenturföretagen, Mekonomen, Passion for Business, ASSA Abloy, Ramböll, WSP, MTR, Årets VD m.fl.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search