Helén Andersson

  • Allvarligt talat - Ha kul på jobbet!
  • Det är du som är företaget!
  • Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör!

Helén Andersson är en av Sveriges mest älskade föreläsare. I över 30 år har hon inspirerat och roat sina åhörare inom näringsliv, kommuner och landsting. Helén har en bakgrund som framgångsrik entreprenör. Hon har en enorm drivkraft och lämnar ingen åhörare oberörd. Heléns övertygelse är att man kan lyckas med allt om man vågar ta chansen när den bjuds: livet är faktiskt för kort för att inte göra det man vill! Föreläsningarna lär oss att inget är omöjligt och visar hur man klarar sig igenom såväl de mörkaste stunderna som livets höjdpunkter både i arbetslivet och i det sociala livet. Heléns föreläsningar avspeglar henne själv som person. De är starkt inspirerande, mycket humoristiska och fulla av konkreta tips och idéer om hur man kan utveckla sig själv och sin verksamhet.

Ämnen:

Allvarligt talat – Ha kul på jobbet!
Glädje är smittsamt och skapar resultat. Helén ger dig verktygen för att hitta glädjen på jobbet och även privat.

Det är du som är företaget!
En uppvaknande föreläsning för alla som tror att företaget är någon annan. En föreläsning om ditt eget ansvar att bidra till företagets framgång

Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör!
Följ med på Heléns resa som framgångsrik kycklingentreprenör. En omtumlande resa kantad av såväl motgång som succé. En resa som visar på vikten av rätt mental inställning och vikten av att ha positivt fokus och driv.

Kontaktuppgifter

Svenska Talare AB
Tel: 070 769 67 67
Box 4083
181 04 Lidingö
E-mail: info@talare.se

Search